Discovery Synchronization problem

Open discussion about our Alloy Navigator 6 application

Discovery Synchronization problem

Postby T-Ram on Wed Feb 23, 2011 4:44 pm

I have a couple of computers which are unable to synchronize from Discovery to Navigator. An error similar to this occurs in the log for each computer:

[2/23/2011 12:00:13 PM] Record processing started - Audit_ID: [abc_BO1GIZ3H9359], Computer_Name=[abc]
[2/23/2011 12:00:14 PM] [ERROR] [Exception] Incorrect syntax near the keyword 'and'
[2/23/2011 12:00:14 PM] Record processing finished - Audit_ID: [abc_BO1GIZ3H9359], Computer_Name=[abc]

At one time each of the problem machines did synchronize successfully, but at some point synchronization began to fail, and audit results were not updated. Recently I tried deleting the records for these computers from both Discovery and Navigator and running a new audit, but the errors persist.

Any suggestions on troubleshooting and fixing this issue?

Thanks
T-Ram
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Wed Feb 23, 2011 4:34 pm

Re: Discovery Synchronization problem

Postby eliaslynch on Fri Mar 04, 2011 2:11 pm

I knew I saw this one before

KB001991: [ERROR] [Exception] Incorrect syntax near the keyword 'and'
http://support.alloy-software.com/?mode ... d=KB001991

Seems it's resolved in 6.1.0.
--------
Elias
User avatar
eliaslynch
Senior
 
Posts: 212
Joined: Wed Jul 09, 2008 7:03 pm


Return to Alloy Navigator 6 Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron