SNMP Discovery/Audit in Navigator 6

Open discussion about the Alloy Navigator 6 Asset Management

SNMP Discovery/Audit in Navigator 6

Postby wndjammer on Thu Jul 22, 2010 2:13 pm

When running audits, Discovery in Navigator 6 does not appear to poll any SNMP data. When you click on the tab of a know SNMP enabled device, all the fields are greyed out.

Am I missing something?

Thanks in advance!
wndjammer
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Wed Mar 31, 2010 3:42 pm

Re: SNMP Discovery/Audit in Navigator 6

Postby janstonselig on Mon Jul 26, 2010 4:32 pm

Not sure. Are you running the network scan using an IP Address range?
User avatar
janstonselig
Senior
 
Posts: 174
Joined: Thu Aug 30, 2007 1:12 pm


Return to Alloy Navigator 6 Asset Management Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron