Create New or Change Database

Open discussion about our Asset Navigator application

Create New or Change Database

Postby Umgradel on Mon Jan 27, 2003 7:51 am

When I try to Create or Change an Audit Database in a fileserver Win/NT4 (and also in a local disk) I receive this message:
"You have specified a local path to create/select a database. This database will not funcion correctly in a multi-user environment. Continue?"
This means that I cannot access with two or more user to database in the same time?
Environment:
Win/NT 4 SP 6A
Win/2000 5.00.2195 SP2
Asset Navigator V 3.0.6 build 540
Microsoft Access 2000 V 9.0.3821 SR-1
Thanks
Umgradel
Junior
 
Posts: 2
Joined: Fri Dec 13, 2002 12:52 pm

Postby surint on Mon Jan 27, 2003 9:14 am

Yes.
You should use network path to your database instead of local..
For example your database is on
C:AssetsDatabaseData.mdb
Just make a network shared resource for C:Assets for example AN_SHARE
And enter the network path for Asset Navigator like
\\serverAN_SHAREDatabaseData.mdb
for all your Asset Navigator installations.
surint
Senior
 
Posts: 77
Joined: Fri Mar 01, 2002 8:58 am

Re: Create New or Change Database

Postby Adain21 on Thu Nov 19, 2009 3:30 am

Thanks for taking the time to help, I really apprciate it.
Adain21
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Thu Nov 19, 2009 3:25 am

Re: Create New or Change Database

Postby jesi on Sun Dec 05, 2010 3:50 am

Impressive this help me alot thanks for sharing such a great information
jesi
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Sun Dec 05, 2010 3:44 am


Return to Asset Navigator 4 Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron