Audit Loader Error: [ERROR] No transaction is active

Open discussion about the Asset Navigator Inventory

Audit Loader Error: [ERROR] No transaction is active

Postby Schirmag on Thu Mar 15, 2007 9:11 am

Hello!

Using Asset Navigator Enterprise Edition 4.5.3 Build 1603 with a seperated SQL Enterprise Server 2000.
During audit file import we get this error after a few imports:
[ERROR] No transaction is active

Can anyone help ?

Thanks,
Matthias
Schirmag
Member
 
Posts: 10
Joined: Tue Jan 28, 2003 10:25 am
Location: Germany

Postby pille on Mon Mar 19, 2007 12:27 pm

Hi Matthias,

It seems that error has only come to our attention once before and the customer states they resolved it by reconfiguring the audit loader on their machine. I would give that a try and if it doesn't work drop us a line.
Contact Technical Services directly:
support@alloy-software.com
http://support.alloy-software.com

Paul Ille
Alloy Software
Maximize your IT Universe
Follow us on Twitter: http://twitter.com/alloysoftware
Image
User avatar
pille
Alloy Software
 
Posts: 473
Joined: Thu Aug 11, 2005 3:11 pm
Location: New Jersey, USA


Return to Asset Navigator 4 Inventory Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron