ina32.exe can't add IBM T60/X60 laptos to AN computer l

Open discussion about the Asset Navigator Inventory

ina32.exe can't add IBM T60/X60 laptos to AN computer l

Postby guya on Mon Oct 09, 2006 2:36 pm

Hello,

I have problem to add IBM T60/X60 laptops with INA32.EXE (Inventory Analyzer) into AN computer list.

I'am using AN 4.5.3, Build: 1602

Please suggest
guya
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Sun Oct 08, 2006 9:40 am
Location: Israel

Postby pille on Tue Oct 10, 2006 11:12 am

Originally posted by guya
Hello,

I have problem to add IBM T60/X60 laptops with INA32.EXE (Inventory Analyzer) into AN computer list.

I'am using AN 4.5.3, Build: 1602

Please suggest


We've received your support request and will be contacting you shortly about it.
Contact Technical Services directly:
support@alloy-software.com
http://support.alloy-software.com

Paul Ille
Alloy Software
Maximize your IT Universe
Follow us on Twitter: http://twitter.com/alloysoftware
Image
User avatar
pille
Alloy Software
 
Posts: 473
Joined: Thu Aug 11, 2005 3:11 pm
Location: New Jersey, USA


Return to Asset Navigator 4 Inventory Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron