Scheduled on demand audits

Open discussion about the Alloy Navigator 6 Asset Management

Scheduled on demand audits

Postby robert_finlay on Wed Mar 24, 2010 7:44 pm

Hi All,

I was just wondering if anyone else had the same problem as me.

I haev run a schedule to audit one of my domains and the job kicks off and enumerates all the computers within the domain ok, however when it come to the audit it fails some machines due to no connectivity (switched off - no prob) then audits a couple ok, and then seems to simlpy restart the entire process from scratch. To date I have not been able to complete a full audit against one of the domains for this reason.

Very strange...

Rob
robert_finlay
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Sun Jan 10, 2010 3:05 pm

Re: Scheduled on demand audits

Postby pille on Fri Mar 26, 2010 2:46 pm

Hey Rob,

So it runs on a schedule and keeps running over and over?

Does this happen if you audit that site manually not via schedule?
Contact Technical Services directly:
support@alloy-software.com
http://support.alloy-software.com

Paul Ille
Alloy Software
Maximize your IT Universe
Follow us on Twitter: http://twitter.com/alloysoftware
Image
User avatar
pille
Alloy Software
 
Posts: 473
Joined: Thu Aug 11, 2005 3:11 pm
Location: New Jersey, USA


Return to Alloy Navigator 6 Asset Management Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron