Page 1 of 1

Knowledgebase Articles not showing

PostPosted: Fri Nov 05, 2010 8:07 am
by marilyn
I have created several Knowledgebase articles for my users. When you log into the SSP, the list of "Top Articles" will show up in a panel on the right side.

When you click on the Knowledgebase tab, the Knowledgebase icon shows and the word Articles. There are no articles listed and no links off of either the Knowledgebase icon or the word Articles.

If you do a search for a specific topic, the Article will show up in a list mixed in with tickets.

How do you get the list of Atricles to show up in the Knowledgebase tab?

Re: Knowledgebase Articles not showing

PostPosted: Tue Nov 09, 2010 1:37 pm
by janstonselig
is the article in a category? (edit > category tab)
is the article live and public? (see status and public checkbox)
is the category marked public? (right click category, mark as public should be grayed out)

Re: Knowledgebase Articles not showing

PostPosted: Tue Nov 16, 2010 9:08 am
by marilyn
janstonselig wrote:is the article in a category? (edit > category tab)
is the article live and public? (see status and public checkbox)
is the category marked public? (right click category, mark as public should be grayed out)


The one step I missed was marking the Category as Public. The categories now show up but there is still no list of articles (unless you click on a specific category).

Also, is there a way to change the formatting on the page so the article titles display better? For instance, my article on "Sharing an Outlook Calendar" shows up on the list as:

Sharing
an
Outlook
Calendar

Thank you again for your assistance.