Error Automation Server isn't running, but it is...

Open discussion about our Alloy Navigator 6 application

Error Automation Server isn't running, but it is...

Postby Justin_Bell on Wed Jan 13, 2010 3:28 pm

Fantastic, Paul, worked great. Gave me the option to "Ignore", which I did, and things are now working much better... though when I try to open Administrative Settings, I'm still getting an error that not all features are available because there is no Automation Server instance running, even though there is...

Justin
Justin_Bell
Junior
 
Posts: 8
Joined: Wed Jan 06, 2010 12:37 pm

Re: Error Automation Server isn't running, but it is...

Postby pille on Wed Jan 13, 2010 5:52 pm

Justin_Bell wrote:though when I try to open Administrative Settings, I'm still getting an error that not all features are available because there is no Automation Server instance running, even though there is...


I split this out from viewtopic.php?f=65&t=4523 to dedicate a thread to it.

How did you configure the Automation server?
Did you do it through services or through the Automation Server Manager?
Does the service account test ok from the automation server manager?
What authentication type are you using?
What startup account are you using?

From what I understand, this could suggest there's a bad connection with the database from the Automation Server.
Contact Technical Services directly:
support@alloy-software.com
http://support.alloy-software.com

Paul Ille
Alloy Software
Maximize your IT Universe
Follow us on Twitter: http://twitter.com/alloysoftware
Image
User avatar
pille
Alloy Software
 
Posts: 473
Joined: Thu Aug 11, 2005 3:11 pm
Location: New Jersey, USA

Re: Error Automation Server isn't running, but it is...

Postby Justin_Bell on Fri Jan 15, 2010 1:12 pm

Paul, sorry for the delayed response...rebooted the server and all is good.

Justin
Justin_Bell
Junior
 
Posts: 8
Joined: Wed Jan 06, 2010 12:37 pm


Return to Alloy Navigator 6 Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron