Page 1 of 1

Default Printer

PostPosted: Wed Jan 16, 2002 12:01 pm
by absdeforest
I am currently evaluating Network Inventory Nav 1.5 for our company and ran across a small problem. I have it setup for the ina32.exe to run from a Novell login script. When I tried logging into a desktop everything goes very well. Our company however has a number of Citrix/ NT 4.0 Terminal servers. When I log into these servers the novell login script is processed and the ina32.exe is run. During the inventory I receive the error, \"TPrinters.GetInfo: There is no default printer currently selected.\" This is a problem for our company because setting a default printer on terminal servers will cause other problems for users. I would like to know if there is a way to keep it from looking for a default printer? So far I have found your software superior to others I have evaluated. If we can get around this problem we would definitely be interested in purchasing your software.

Bug confirmed

PostPosted: Wed Jan 16, 2002 2:28 pm
by admin
Thank you for reporting the problem,
and many thanks for the good words about our product.

Our technical team is currently working to resolve this issue. We are planning on including the fix in the upcoming release of the next version (estimated release date 01/18/02)

Best regards,
A-Navigator Admin Team

PS: please contact our support team at support@a-navigator.com, they might have a few questions to you regarding the configuration of your environment.

[Edited on 1-16-2002 by admin]

Version 1.53

PostPosted: Thu Jan 17, 2002 3:55 pm
by absdeforest
Was this fixed in version 1.53 or is it still being worked on?

Need your contact information

PostPosted: Thu Jan 17, 2002 4:12 pm
by Support Team
Please contact our support team at support@a-navigator.com, we need your e-mail to ask you a few questions regarding the configuration of your environment.

Thank you
A-Navigator Support Team

Problem confirmed

PostPosted: Wed Jan 23, 2002 4:40 pm
by Support Team
The problem has been confirmed. Our team will provide a fix in the upcoming release of version 2.5

Thank you!