INA32.exe fatal error

Open discussion about the Asset Navigator Inventory

INA32.exe fatal error

Postby kabbott on Wed Dec 27, 2006 12:33 pm

Hello,

I am running Asset Navigator 4.2.4 build 1452. The problem I'm having is that on some PC's I never get a data file when I run INA32.exe, and when I look in the log file for a problem PC, it contains the following message:

Error in Main: Access violation at address 0040496C in module 'ina32.exe'. Read of
address FFFFFFFA

I used deployment wizard and it was fine with the permissions, and the ina32 will run on some PCs but not others. There doesn't seem to be any consistant factor between those that will run the ina32 and those that will not. (IE OS, speed, etc)

I saw a reference to a debug submission tool at supportina32.html in one of the other forum msgs and ran that but I get an http 404 error and the web page troubleshooting tool forever says "transmitting debug data". So I'm guessing that isn't going to work.

Has anyone seen this problem or have any ideas?

thx,
me
kabbott
Junior
 
Posts: 2
Joined: Wed Dec 27, 2006 11:59 am

Postby kabbott on Fri Dec 29, 2006 7:47 pm

anyone?

anything....?
kabbott
Junior
 
Posts: 2
Joined: Wed Dec 27, 2006 11:59 am

INA32.exe error

Postby jcraig on Fri Jan 19, 2007 5:15 pm

I am getting this same error.

I am getting this error on all of our new systems but not our current inventory.

All systems (old and new) are Windows XP Pro SP2 with all patches.
jcraig
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Fri Jul 21, 2006 2:00 pm

Postby pille on Wed Jan 24, 2007 5:59 pm

Please contact us via normal support channels so we can get more information from you and help troubleshoot this:
http://www.alloy-software.com/support/index.html
Contact Technical Services directly:
support@alloy-software.com
http://support.alloy-software.com

Paul Ille
Alloy Software
Maximize your IT Universe
Follow us on Twitter: http://twitter.com/alloysoftware
Image
User avatar
pille
Alloy Software
 
Posts: 473
Joined: Thu Aug 11, 2005 3:11 pm
Location: New Jersey, USA

Postby abrezina on Tue Mar 13, 2007 4:03 pm

I was getting this error on all of my PC's. I repaired and compacted the database using the tool that came with AN and it seemed to fix all of my problems. The problem came about when my database got to be over 1.6GB. I actually had to restore an old database file rather then working with the broken one. Since we make a daily backup of the database all I lost was a day's worth of updates.
abrezina
Member
 
Posts: 11
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:53 pm

Postby pille on Wed Mar 14, 2007 4:00 pm

An additional note about "Access violation"s. These are similar to illegal operations in that they are very general. You can get one of these errors for a whole bunch of different situations.

In Alloy Navigator 5, I've found that sometimes the issue is a huge amount of log files or in some cases a specific log file causing trouble.

This is just an extra note though. It's always easier to contact us directly so we can work with you and your issue one on one.
Contact Technical Services directly:
support@alloy-software.com
http://support.alloy-software.com

Paul Ille
Alloy Software
Maximize your IT Universe
Follow us on Twitter: http://twitter.com/alloysoftware
Image
User avatar
pille
Alloy Software
 
Posts: 473
Joined: Thu Aug 11, 2005 3:11 pm
Location: New Jersey, USA


Return to Asset Navigator 4 Inventory Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron