serial number

Open discussion about the Asset Navigator Inventory

serial number

Postby shallow on Thu Jun 03, 2004 12:31 pm

i have ver 4.3.1
it will not capture IBM or Gateway computers serial number
is there a way i can fix this?
shallow
Member
 
Posts: 20
Joined: Fri Jun 13, 2003 11:25 am

Postby mhull on Thu Jun 03, 2004 12:42 pm

We need to see debugging information to assist you with this. Please run the debugging tool at this URL from a problem machine:

http://www.alloy-software.com/support/ina32.html

Make sure to include 'forum ID 2560' in the description field of the form.
mhull
 

Postby shallow on Thu Jun 03, 2004 12:44 pm

what do you consider the problem machine? the one doing the "Load Audit Data'?
or the pc that is being asset?
shallow
Member
 
Posts: 20
Joined: Fri Jun 13, 2003 11:25 am

Postby moroz on Thu Jun 03, 2004 12:51 pm

'Problem' machine means the machine where serial number was not captured.
moroz
Alloy Software
 
Posts: 749
Joined: Wed Aug 28, 2002 9:31 am

Postby shallow on Tue Jun 08, 2004 1:48 pm

every time i try to run it off your web site the program crashes
shallow
Member
 
Posts: 20
Joined: Fri Jun 13, 2003 11:25 am

Postby moroz on Tue Jun 08, 2004 2:48 pm

Please send a screenshot displaying the program crash to support@alloy-software.com. There are no known issues with 'Ina32 Troubleshooting Tool' , so we need details on what sort of error you are getting and what specific steps you made.
moroz
Alloy Software
 
Posts: 749
Joined: Wed Aug 28, 2002 9:31 am


Return to Asset Navigator 4 Inventory Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron