Can't install Alloy Web Portal 5.3.0

Open discussion about the Alloy Navigator 5 Web Portals

Can't install Alloy Web Portal 5.3.0

Postby ZaxaR on Thu Jan 28, 2010 5:50 am

Dear Support Team,

I have a problem!
When I try to install the Alloy Web Portal 5.3.0 I got an error:

Image

I already checked my IIS. It is OK!
Could you please help me?

Regards,
Yuriy Zakharevich
IT Officer
LLC Servier Ukraine
ZaxaR
Junior
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 28, 2010 5:41 am

Re: Can't install Alloy Web Portal 5.3.0

Postby janstonselig on Thu Jan 28, 2010 4:17 pm

I never saw that one and neither has google apparently.

When does this happen?
Are the virtual directories created under the default website?
User avatar
janstonselig
Senior
 
Posts: 174
Joined: Thu Aug 30, 2007 1:12 pm

Re: Can't install Alloy Web Portal 5.3.0

Postby ZaxaR on Mon Feb 01, 2010 8:29 am

janstonselig wrote:When does this happen?

This error appear at the end of instalation Alloy Web Portal 5.3.0.
janstonselig wrote:Are the virtual directories created under the default website?

No.

It's looks like the instalation process can't create virtual directory :(
Baybe you know why?
ZaxaR
Junior
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 28, 2010 5:41 am

Re: Can't install Alloy Web Portal 5.3.0

Postby ZaxaR on Mon Feb 01, 2010 9:09 am

I found root of the problem!
After I reinstalled IIS on my server Alloy Web Portal installed successfully! :D
ZaxaR
Junior
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 28, 2010 5:41 am


Return to Alloy Navigator 5 Web Portal Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron