Test Environment Question

Open discussion about our Alloy Navigator 5 application

Test Environment Question

Postby C H R I S on Sun Nov 25, 2007 5:43 pm

I am in the process of evaluating AN5, and have a few questions:

Just wondering what everyone does in regards to Test environments?
Do you have one, or just make all changes straight in the Live environment.

If you have a Test environ, is it okay with licensing, or do you have multiple licences?

Hope you can help
C H R I S
Junior
 
Posts: 8
Joined: Fri Nov 23, 2007 12:38 am
Location: Australia

Re: Test Environment Question

Postby pille on Fri Nov 30, 2007 2:37 pm

C H R I S wrote:If you have a Test environ, is it okay with licensing, or do you have multiple licences?


The licensing is technically per technician per audit node per one database, but I would speak with sales as I believe they have an approach for test environments. You may want to have a separate license so that you can put the test environment on separate server altogether.
Contact Technical Services directly:
support@alloy-software.com
http://support.alloy-software.com

Paul Ille
Alloy Software
Maximize your IT Universe
Follow us on Twitter: http://twitter.com/alloysoftware
Image
User avatar
pille
Alloy Software
 
Posts: 473
Joined: Thu Aug 11, 2005 3:11 pm
Location: New Jersey, USA

Postby C H R I S on Sun Dec 02, 2007 6:51 pm

As always, thanks Paul
Appreciated
C H R I S
Junior
 
Posts: 8
Joined: Fri Nov 23, 2007 12:38 am
Location: Australia


Return to Alloy Navigator 5 Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests