Move Asset Navigator to new server

Open discussion about our Asset Navigator application

Move Asset Navigator to new server

Postby lenivan on Tue May 01, 2007 3:57 pm

I would like to know how I can move my Asset Navigator and Web Helpdesk installation from my old server to my new server.

Can I just install it from scratch and move the database over to the new install?

Please help.
lenivan
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Tue Feb 01, 2005 1:54 pm

Postby pille on Tue May 01, 2007 4:30 pm

Here's part of your answer in the Asset Navigator FAQ - http://www.alloy-software.com/faq/index ... 15&q_id=63

In terms of moving the web portal that would depend on whether or not you've done customization to it. If you haven't, I would simply reinstall it on the machine you're moving it to.
Contact Technical Services directly:
support@alloy-software.com
http://support.alloy-software.com

Paul Ille
Alloy Software
Maximize your IT Universe
Follow us on Twitter: http://twitter.com/alloysoftware
Image
User avatar
pille
Alloy Software
 
Posts: 473
Joined: Thu Aug 11, 2005 3:11 pm
Location: New Jersey, USA


Return to Asset Navigator 4 Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 5 guests

cron