Assigning software licenses to a computer

Open discussion about our Asset Navigator application

Assigning software licenses to a computer

Postby carlosmoliveira on Fri Feb 23, 2007 11:50 am

Hello to all,

Is there a way of assigning the software licenses I own to specific computers?

For example, let's say I own 2 licenses of "Software X" and I only authorize it to be installed on PC1 and PC2. How can I get a report that will tell me that I have a license problem if "Software X" is on PC3 instead of PC2?
The "Software Licenses Problem" will not tell me that there is a problem since there are 2 installations of a 2 license software, which is correct. But they are on "wrong" PC's.

Does anyone know of a way of setting up this?

Thank you all for your time and help.

Cheers
carlosmoliveira
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 19, 2007 12:26 pm

Postby pille on Fri Feb 23, 2007 3:19 pm

We would need to know more information to help you such as your application and version. Please contact us via normal support channels.

http://www.alloy-software.com/support/index.html
Contact Technical Services directly:
support@alloy-software.com
http://support.alloy-software.com

Paul Ille
Alloy Software
Maximize your IT Universe
Follow us on Twitter: http://twitter.com/alloysoftware
Image
User avatar
pille
Alloy Software
 
Posts: 473
Joined: Thu Aug 11, 2005 3:11 pm
Location: New Jersey, USA


Return to Asset Navigator 4 Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest