Software change tracking

Open discussion about our Asset Navigator application

Software change tracking

Postby DaveBarratt on Sun Jun 13, 2004 4:19 am

I know Asset Navigator can track changes in hardware.

Can it do the same for software?

Dave
DaveBarratt
Junior
 
Posts: 2
Joined: Wed Jun 09, 2004 6:13 am

Postby moroz on Mon Jun 14, 2004 9:32 am

Yes, it can. This feature is available for Professional and Enterprise editions.
moroz
Alloy Software
 
Posts: 749
Joined: Wed Aug 28, 2002 9:31 am

Software again

Postby Andrew Bray on Mon Jun 21, 2004 11:16 pm

Does it track changes in the software tab? As i am trying to keep an eye on people installing unlicensed software and it doesn't seem to come up in the software tab. I do a weekly report on the software i am monitoring and finding it not coming up.
Andrew Bray
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Wed Feb 18, 2004 3:14 am

Postby mhull on Tue Jun 22, 2004 12:23 am

No, this data is found in the Change History tab, and one of the reports in the Reports module.
mhull
 


Return to Asset Navigator 4 Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron