problems with 4.3 upgrade

Open discussion about our Asset Navigator application

problems with 4.3 upgrade

Postby hmcgillem on Fri Apr 23, 2004 9:14 am

I have downloaded and installed the 4.3 upgrade. When I open AN, a message appears telling me that I need to convert the current DB. I select YES to convert the DB, and a message appears saying that the DB will be backed up first and then it will be converted. I click Start to proceed. However, it is not converting the DB. I let it run for over 16 hours and it did not complete. Any ideas as to what the problem is? The DB files are on our network server and I'm running the upgrade from an admin workstation.
hmcgillem
Junior
 
Posts: 2
Joined: Thu Apr 22, 2004 4:10 pm

Postby mhull on Fri Apr 23, 2004 1:10 pm

Please send a screenshot of the error you are getting, or the upgrade screen in its halted state if there is no error, to support@alloy-software.com along with a reference to forum ID 2421.
mhull
 

Error when upgrading to ver 4.3 DB wants to be converted

Postby walter on Mon Aug 30, 2004 2:23 pm

The DB wants to be converted everytime I open AN.
Once it converts it, it works fine but the convertion has to be done everytime I open AN.
Any ideas?
walter
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Mon Aug 30, 2004 1:16 pm

Postby mhull on Mon Aug 30, 2004 4:45 pm

Please contact support@alloy-software.com with a reference to forum ID 2421 for further assistance.
mhull
 


Return to Asset Navigator 4 Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron